Madonna 56!

2014.08.18. 08:30

Mit tegyek, ha a születésnapja egybeesett az angol focibajnokság nyitónapjával és az, ugye, fontosabb. :-) Még nyolc napon belül vagyunk, és vagy 30 éve az elsők között tettem fel poszterét a falamra, tán megbocsát. :-)

Az első nő, aki ikonná vált a férfiak uralta zeneiparban. Örökösen megújult, hirdetve a női szabadságot, szabad akaratot és szexualitást, amivel asszem többet tett a női egyenjogúságért, mint sok mozgalom - tiszteletreméltó. Mi, földi halandók, meg kaptunk egy csomó jó dalt mellesleg. :-)

Az ezredforduló környékén lehetett a csúcson, ekkor születtek a legjobb számok és ekkor nézett ki a legjobban, legtermészetesebben (ezért ez a kedvenc videóm tőle).

Nagy kár, hogy azóta önmaga karikatúrájává vált, mint a saját fiatalságát hajszoló asszony. Az egész világ ismeri, óriási fizikai teljesítménye így csak arra alkalmas, hogy minél többen mosolyoghassák meg ezt az eleve vesztes harcot a legnagyobb ellenféllel.

 

Tényleg, hogy tud egy ikon elegánsan visszavonulni?

A bejegyzés trackback címe:

https://takacskrisztianir.blog.hu/api/trackback/id/tr716610317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása