Brazília – Chile

Fél évvel ezelőtt Scolari kapitány egyedül őket szerette volna elkerülni! Chile kompakt, jól szervezett, támadó csapat. A hollandok elleni vereségnek két oka volt: alacsonyak, beívelésekkel legyőzhetők és pihent Vidal, aki másfél emberrel ér fel. Sajnos most sem tudjuk még, játszik-e majd délután és a védelemből Medel is kimaradhat. Chile letámadja majd a brazilokat, ami 90 percen át fenntarthatatlanul fárasztó.

Brazília eddigi sikere Neymarnak és a nagyon jelentős bírói segítségnek köszönhető. (Hiába no, a FIFA sportgazdaságának működnie kell!) Most sokkal nehezebb dolguk lesz, mert az angol Howard Webb vezeti a meccset, aki nem ad kamubüntetőket. Az ellentámadásokra építenek majd és ha a támadónégyesből Neymaron kívül mondjuk Oscar és Fred vagy Hulk is jól játszik, továbbjutnak.

Verdikt: hosszabbításban továbbjut Brazília, Medel és Vidal nélkül hamarabb. 2-1

 

Kolumbia – Uruguay

Suarez nélkül nem látom, miként menne tovább Uruguay. Fogalmam sincs, ki fog gólt rúgni, Cavani az egész szezonban formán kívül volt, de biztos rá épülnek majd az uru kontrák, főleg a 38 esztendős Yepes ellenében. Kolumbiának sok jó támadójátékosa van (Rodriguez, Cuadrado, Martinez) és remek a két védekező középpályás (Aguilar és Sanchez), ráadásul szeretnek is ütközni. Blokád alatt tartják majd Godinékat.

Verdikt: kétgólos kolumbiai győzelem. 2-0 vagy 3-1

A bejegyzés trackback címe:

https://takacskrisztianir.blog.hu/api/trackback/id/tr216438435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása